Ademcoaching

Ademcoaching is heel geschikt als je weer dieper en meer ontspannen wilt leren ademen. Als je voelt dat je hoog ademt of gespannen bent heeft dat effect op je energieniveau. Weer vanuit de onderbuik leren ademen zorgt ervoor dat we letterlijk en figuurlijk  weer ‘meer lucht’ krijgen in ons leven.

Ademcoaching is een therapeutische schoonmaak van vastgezette emoties en patronen in je lichaam en geest. Een van de belangrijkste doelen van onze adem is loslaten van weerstand tegen het leven. De adem is onlosmakelijk verbonden met wie we zijn en hoe we in het leven staan.


HET DOEL VAN DE ADEMSESSIE

We leven in een gejaagde wereld. Het gevolg is dat hierdoor onze ademhaling verandert, welke desastreuze gevolgen heeft voor het lichaam, maar ook mentaal en emotioneel. Tijdens de ademsessie is het doel weer tot de natuurlijke ademhaling te komen. Dankzij de diepreinigende ademtechniek reduceer je klachten als:

  • Hyperventilatie
  • Stress
  • Gejaagd en hoog ademen
  • Burn-out
  • Trauma
  • Vastzittende patronen en overtuigingen
  • Slecht slapen, vermoeidheid
  • Astma

HET FYSIOLOGISCHE EFFECT VAN EEN ADEMSESSIE

De specifieke ademhalingstechniek die we hanteren tijdens de sessie zorgt ervoor dat meer zuurstof op celniveau wordt opgenomen. Dit leidt tot een hoger niveau van bewustzijn. Je ervaart fysiek en emotioneel meer ruimte om te ademen wat resulteert in meer energie!


HET EMOTIONELE EFFECT VAN EEN ADEMSESSIE

In plaats van dat we onze ‘adem inhouden’, krijgen we lucht en ruimte. In plaats van dat we ‘verstijven’, komen we weer in beweging. In plaats van dat we ons ‘niet meer te laten horen’, geven we ons weer een stem.

Een belangrijk verschil met andere therapieën is dat de oorzaak van negatieve emoties minder belangrijk is. De ademtherapie is vooral gericht op het transformeren naar een gewenst niveau.


WAT JE KUNT VERWACHTEN TIJDENS EEN ADEMSESSIE

Een ademsessie bestaat uit drie fases, die samen ongeveer 5 kwartier duren. De eerste fase noemen we de fysieke fase, waarin adempatronen als gevolg van vastzittende emoties en trauma’s doorbroken worden op celniveau. De transformatie is dan al begonnen.

De tweede fase noemen we de mentaal-emotionele fase. De ademcoach versterkt het helingsproces d.m.v. het benoemen van positieve bekrachtigingen en het behandelen van drukpunten, gebieden op het lichaam waar energie vast is gaan zitten.

De derde fase noemen we de spirituele fase. Dit is de fase, waarin je tot de diepere kern van jezelf komt. Dit is het niveau waarin al het getransformeerde een plek krijgt. Ook wel de integratiefase genoemd. Dit niveau van de kracht van ademen maakt dat we in staat zijn bewust in contact te komen met ons hogere zelf. Het is een meditatieve staat van trance, die mensen vaak ervaren als een diep niveau van zijn.


Tarieven ademcoaching

  • Traject van 4 sessies:  575 euro
  • Losse ademsessie:      150 euro

* Tarieven zijn excl BTW. Een ademsessie incl. intake duurt 120 min per sessie.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren