Let's connect: 071 - 887 8007
Boek een gratis coachsessie ken jezelf

Diep vanbinnen weet je dat je het gebaande pad achter je wilt laten. Je wilt je eigen koers bepalen. Lang genoeg heb jij voldaan aan verwachtingen. Het gevoel om het anders te willen doen, anders te willen leven of werken heb je al een tijdje.

Je weet alleen niet hoe je het wilt aanpakken of wat je precies anders wilt. Het gevoel blijft vaag en daarom blijf je cirkelen. Het lukt je maar niet om hieruit te breken, te kiezen en concrete veranderingen door te voeren.

Ik hoor je, ik ken dat gevoel. Door het zodanig aanpassen aan verwachtingen van mijzelf en die van buitenaf, was ik mijzelf kwijtgeraakt. Vanuit mijn eigen struggle is het ‘Ken Jezelf programma’ ontstaan.

Ik wil je inspireren en motiveren om de reis naar binnen te maken en jezelf beter te leren kennen. Zodat je meer uit jezelf kunt halen en krachtiger keuzes kunt maken en naar buiten kunt treden!

 

“Neem de regie over jouw leven.”

Wil jij:

 • Jezelf echt leren kennen en jouw unieke missie leven?
 • Heldere doelstellingen voor jezelf hebben?
 • Authentieke keuzes maken waarbij ratio en gevoel op één lijn zitten?
 • Effectiever je tijd indelen en efficiënter werken?
 • Helderheid in wat werkgeluk voor jou betekent én hoe je dit kunt realiseren? 
 • Beter leren omgaan met stress?
 • Een gezondere werk/privé balans?

 • Voel je een JA?

 

Dan is dit on- én offline persoonlijk leiderschapstraject
met 1-op-1 coaching voor jou!

BewarenBewaren

Wat je aan het einde van het programma hebt

 • Helderheid in wie jij bent en wat je wilt
 • Inzicht in de keuzes die je wilt maken
 • Meer vertrouwen in jezelf en jouw unieke talenten
 • Inzicht op de impact die jij hebt op anderen en de wereld – jouw unieke missie
 • Meer innerlijke rust, stabiliteit en vertrouwen op je gevoel
 • Praktische tools om met stress en uitdagingen om te gaan
 • Een super helder en concreet actieplan
 • Maar vooral, heel veel energie en inspiratie om stappen te zetten!

Inhoud van het ‘Ken jezelf programma’:

 • 8 uur persoonlijke coaching (verdeeld over zes 1-op-1 sessies).
 • Waaronder een transformerende ademsessie!
 • Gratis toegang tot de online omgeving met video’s, testen en geleide meditatie.
 • Gratis toegang tot de verdiepende online werkboeken.
 • Tussentijdse voorbereidende thuiswerkopdrachten.
 • Tussentijdse unieke op maat-uitdagingen die bijdragen aan jouw coachdoelen.
 • Online support.

“Het Ken jezelf programma’ heeft me vooral rust, zelf-acceptatie en zelfvertrouwen gebracht.”

Brian – Digital Business Consultant

Voor wie?

Dit coachtraject is geschikt voor jou als je werkelijk klaar bent om leiderschap over je leven te nemen. Ben jij bereid om verantwoordelijkheid te nemen en in jouw persoonlijke ontwikkeling te investeren? Heb je het lef om jezelf recht in de ogen aan te kijken? Dan werk ik graag met jou.

Boek een gratis kennismakingsessie

Ik wil je wat geven
wat ik nooit bezitten kan.
Iets zonder maat of vorm of rang.
Iets zonder haat of storm of bang.
Ik wens je vrijheid
levenslang.
– Sukha

Verloop van het programma

We beginnen het traject met jouw transformatiedoelen.
Waar sta je nu en waar wil je heen bewegen?

Module 1: Jouw persoonlijkheid. Wie ben je (niet)? Het in kaart brengen van jouw persoonlijkheid, talenten, vaardigheden, competenties en interessegebieden. We maken ook jouw blinde vlekken en coping mechanismen zichtbaar.
Module 2: Jouw unieke missie – jouw impact/voetafdruk. In deze module creëer je helderheid in je levensmissie, kernwaarden en stellen we jouw life purpose statement op. Je gaat jouw levenscyclus en belangrijkste groeimomenten helder maken. Jouw leven tot nu toe is een belangrijke graadmeter voor waar je naar toe gaat.
Module 3: Delenwerk. Bewust worden van de delen die binnenin je leven en hoe ze je dienen. Ook creëren we helderheid in jouw dominante overlevingsmechanismen, maak je contact met je innerlijke leiding en word je je bewust van jouw persoonlijke team van crewmembers.
Module 4: Schaduwwerk. Bewustwording van je conditionering & allergieën. Ook gaan we angsten aankijken, doorvoelen en transformeren. We gebruiken de adem als belangrijkste instrument om verbinding te maken tussen jouw onderbewustzijn en bewustzijn. Wie ben jij in relatie tot jezelf en anderen?
Module 5: Loslaten, nee zeggen, grenzen stellen en opruimen. Tegen alles wat je niet langer dient. Projecten, spullen, situaties en misschien zelf mensen uit je omgeving. Vanuit gezonde assertiviteit.
Module 6: Ja zeggen & actie. Omarmen en jouw team samenstellen van ‘cheerleaders’. Nieuwe perspectieven aanboren en concrete actiestappen om jouw transformatiedoelen echt te integreren!

Investering in jezelf

1350,- (excl. BTW) voor particulieren en zpp-ers.
Zakelijke tarieven op aanvraag.

*Pas na de eerste sessie bepaal je of het traject bij je past. Kijk ook even bij de veelgestelde vragen.

Direct beginnen

Testimonials

“Het enige wat ik na de sessie kon, was zijn. Gewoon alleen maar zijn. Ik was licht in mijn hoofd, en voelde me zwevend. Het omschrijven van wat ik meegemaakt had leek onmogelijk, maar ik wist dat dit veel had gedaan voor me en zo nog veel meer gaan geven en ik ging met een zeer bijzonder gevoel naar huis. Ik besloot als de muzikant die ik ben, een paar dagen na de sessie een poging te wagen mijn ervaring in een nummer te omschrijven. Bij deze mijn ervaring in muzikale vorm: First Breath.

Dominic (muzikant) – Specifiek over de ademsessie.
Lees de uitgebreide ervaring van Dominic in zijn blogbericht.

Het KJP heeft me vooral geholpen om contact te maken met mijn authentieke zelf om vanuit daar te ontdekken welke bijdrage ik wil leveren in mijn leven. De diverse opstellingen, de ademhalingssessie en de vragen en opdrachten uit de werkboeken, hebben me geholpen de acties te ondernemen om dat te bereiken.

Vanuit een sterk en oprecht verlangen heeft Dominique mij de afgelopen 4 maanden met veel enthousiasme, deskundigheid en liefde begeleid. De sessies en de werkboeken hebben gezorgd voor een constante flow van ontdekken, vragen stellen, reflecteren en stappen nemen. Alles tezamen heeft ervoor gezorgd dat mijn life purpose duidelijk is geworden en dat ik over 2 maanden ga starten met de opleiding ‘leraar wiskunde’. Ik ben dankbaar dat onze paden elkaar hebben gekruisd en dat Dominique haar life purpose zo ten volle uitvoert. Ik ben ontzettend blij met Dominique als mijn toegewijde cheerleader en hulpbron.

Janice (in transitie-fase)

Het KJP heeft me vooral rust, zelfvertrouwen, zelf-acceptatie en geluk gebracht. Het besef wie ik ben en dat dat genoeg is, waar mijn grenzen liggen en waar ik voor wil gaan. Wat heel goed voor mij werkte was de combinatie tussen de werkboeken en de sessies met Dominique. De flexibele aanpak (gericht op mij) zorgden voor een continue focus op voelen, begrijpen en actie.

Het KJP is perfect om (nog) beter te begrijpen waarom je voelt wat je voelt en waarom je doet wat je doet. Je patronen begrijpen en bewust nadenken over wat je grenzen zijn, wat je wel en niet wilt doen is een geweldige ontwikkelingsreis waarbij dit programma je ontzettend helpt. Het programma, zowel de inhoud als de begeleiding waren super en ik raad het iedereen aan dit zo snel mogelijk voor jezelf te doen.

Brian (Digital Business Consultant)

Het coachingstraject bij Pause to Play heeft me veel positieve inspiratie opgeleverd en heeft me concrete tools opgeleverd om keuzes te maken die écht bij me passen. Werken met Dominique is erg aan te raden als je op zoek bent naar persoonlijke coaching die je met compassie naar het juiste pad helpt. Dominique heeft een originele en doeltreffende manier van kijken naar bepaalde dingen waardoor je daadwerkelijk inzicht krijgt in je groeimogelijkheden.

Cecelia (student)

De coaching heeft mijn ogen geopend welke kracht er in mijzelf zit! Met de hulp van Dominique heb ik (weer) toegang gekregen tot mijn gevoel waardoor mijn rationele beslissingen kracht worden bijgezet door een instemmend gevoel.

Lisanne (consultant)

“Niks vermoedend erin, ‘mindblowing’ verliet ik het gebouw. Alles voelde verlicht. Dit vergeet je niet snel.”

Maarten (student) – Specifiek over de ademsessie
Lees de uitgebreide ademervaring van Maarten in zijn blogbericht.

Het Ken Jezelf programma heeft mij de verdieping in mezelf gebracht. Ik heb mezelf echt leren kennen! Door de combinatie van de sessies en de werkboeken heb ik een heleboel duidelijkheid gekregen wat ik mijn hele leven mee zal nemen. Dit programma was voor mij een enorme stap richting mijn levensdoel!

Daniel (life coach)

Gratis sample sessie

Als je geïnteresseerd bent in het ‘Ken Jezelf programma’, raad ik je aan eerst een gratis proefsessie te boeken (telefonisch 15 – 20 min). Het kost je niets en het geeft je de kans te ervaren wat coaching is en hoe het voelt. Je kunt ook direct al je vragen stellen!

Boek een gratis sample sessie

OVER MIJ

Start vandaag nog om jezelf beter te leren kennen! Laat me je op weg helpen met dit gratis werkboek.

*No Spam. Met jouw inschrijving geef je toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals omschreven in de privacy verklaring (linkje naar de privacy verklaring).

FAQ Ken jezelf programma

 

Veelgestelde vragen over het ‘Ken Jezelf programma’:

 

Het ‘Ken Jezelf programma’ is géén vervanging voor een psychologisch traject. Afhankelijk van het soort behandeling dat je reeds volgt, kan het ‘Ken Jezelf programma’ als aanvulling of vervolgtraject fungeren. Altijd in overleg met je behandelaar.

De ‘gewone’ coachsessies duren minimaal 55 min tot maximaal 90 min per sessie. De intakesessie duurt 90 min en de ademsessie duurt 120 min. Omdat ik persoonlijke aandacht heel hoog in het vaandel heb staan, beperk ik me niet strikt tot een vaste tijd. Indien nodig is er ruimte voor wat uitloop. De prijs is dus per traject of sessie. Geen verrassingen achteraf. De sessies vinden op mijn praktijk in Leiden plaats of kunnen online via Skype.

Ik maak gebruik van verschillende technieken vanuit co-active coaching methode, voice dialogue, lichaamswerk, ademtherapie en opstellingenwerk, Ook maak ik veel gebruik van meditatie en visualisatie. Deze technieken heb ik de afgelopen jaren eigen gemaakt en in het ‘Ken Jezelf programma’ zijn alle technieken met elkaar verweven.

Jazeker. Naast de offline mogelijkheid is het gehele traject online te volgen. De enige sessie die altijd face to face plaatsvindt is de ademsessie. Dat is meestal rond de 4e sessie.  Indien je in het buitenland bent of het niet mogelijk voor je is mij op de praktijk te ontmoeten, is deze sessie vervangbaar. Alle sessies kunnen dus via skype of per telefoon. De werkboeken en meditaties zijn sowieso online te raadplegen.

Jazeker, je kan in 3 termijnen betalen.

De eerste sessie is helemaal gericht om in kaart te brengen wat jouw coachdoelen zijn. Mocht je na de eerste sessie het gevoel krijgen dat het traject niet bij je past, betaal je alleen voor de eerste sessie en krijg je de rest helemaal terug.

Het traject duurt gemiddeld 3 maanden. Met om de week een 1-op-1 sessie en tussendoor ben je zelf bezig met jouw uitdagingen en de online werkboeken.

Het traject kan ook sneller, het is mogelijk het traject in 1,5 maand te doen, maar wees je ervan bewust dat de echte integratie van de coaching tussen de sessies in en na het traject plaatsvinden. Op het moment dat jij je leven leidt!

Ook kun je er langer over doen, indien jouw schema dat vereist. We plannen altijd na een sessie de volgende afspraak in. Dit kan dus aangepast worden naar jouw wensen.

Jazeker, alle onderwerpen zijn een ingang tot wie jij bent. Dus door te werken aan jezelf, krijg je handvatten op het onderwerp waar je coaching op wilt. Door meer inzicht in jezelf, verruim je ook je blik op jouw onderwerp. Het is een proces waarbij beide gediend zijn, jij en jouw onderwerp zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden!

 


Staat je vraag er niet tussen? Stel ‘m hier!

 

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies, mogen we ook onze marketingcookies in je browser plaatsen om de website en ons aanbod nog beter te maken? Klik dan op ‘Accepteer’. Meer over cookies kun je lezen in de privacyverklaring.