Biografie

 

Hi!

Ik ben Dominique van Wingerden, ondernemend, nieuwsgierig, spiritueel én pragmatisch. Ik houd van dromen realiseren, mezelf en anderen uitdagen én van eenvoud en rust. Ik vind het heerlijk om te schrijven, lange wandelingen te maken en te reizen.

Het is mijn missie om samen met jou op ontdekking te gaan wat jouw roeping is en hoe je deze kunt verwezenlijken. Dat je gaat leven vanuit je authentieke kern en gaat doen wat je hier te doen hebt.

Ik geloof namelijk dat we allemaal, 1-voor-1 een unieke missie hebben. Een combinatie van onze verlangens, talenten en drijfveren. Zodra we ons hoofd gaan gebruiken om uit te voeren wat ons hart ons ingeeft, bouwen we samen aan een nieuwe liefdevolle wereld.

Om tot dat inzicht te komen moest ik zelf diep door het stof. Tijdens mijn promotieonderzoek op de universiteit raakte ik burn-out. Ik was toen 25. Ik werd geleefd, zat midden in de rat-race en leidde een leven waarvan ik dacht dat van me verwacht werd. Een leven waarin de focus lag op output in plaats van input. Ik leefde in mijn hoofd.

 

 

De burn-out was mijn redding. Ik werd gedwongen gehoor te geven aan mijn sensitiviteit en diep naar binnen te keren. Tijdens een 10-daagse stilte retraite besloot ik uit de wetenschap te stappen en kort daarna begon ik aan een professionele coachopleiding. Eindelijk voelde ik de ‘flow’ en voldoening waar ik zo lang naar had gezocht! Ik had mijn missie gevonden.

Na mijn master HRM en verschillende wetenschappelijke onderzoeken binnen het veld van arbeids- en organisatiepsychologie en talentmanagement, volgde ik ook verschillende praktijkgerichte opleidingen op het gebied van mindfulness, ademtherapie, voice dialogue, en systemisch werk. En inmiddels heb ik ruime ervaring in het werken met mensen die na een intense periode (zoals een burn-out) weer aan het werk willen of volgende stappen willen zetten.

Het geeft mij diepe voldoening om samen met jou op ontdekking te gaan wie jij écht bent, wat je grootste verlangens zijn en hoe je deze kunt verwezenlijken. Zodat ook JIJ je missie gaat leven!

Warme groet,

  Drs. Dominique van Wingerden

Professionele coach, NOBCO aangeslotenDrs. Dominique van Wingerden | Loopbaancoach, stress counselor, ademtherapeut

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren