Let's connect: 071 - 887 8007

Dominique van Wingerden

Mijn naam is Dominique van Wingerden. Ik ben ondernemend, nieuwsgierig, spiritueel én pragmatisch. Dromen realiseren, mezelf en anderen uitdagen én eenvoud en rust zijn de dingen waarvan ik houd. Daarnaast vind ik het heerlijk om te schrijven, te wandelen en te reizen.

Het is mijn missie om samen met jou op ontdekking te gaan wat jouw roeping is en hoe je deze kunt verwezenlijken. Dat je gaat leven vanuit je authentieke kern en gaat doen wat je hier te doen hebt.

Mijn geloof is namelijk dat we allemaal, 1-voor-1 een unieke missie hebben. Een combinatie van onze verlangens, talenten en drijfveren. Zodra we ons hoofd gaan gebruiken om uit te voeren wat ons hart ons ingeeft, bouwen we samen aan een nieuwe liefdevolle wereld.

Om tot dat inzicht te komen moest ik zelf diep door het stof. Tijdens mijn promotieonderzoek op de universiteit raakte ik burn-out. Ik was toen 25 en ik werd geleefd en zat midden in de rat-race. Ik leidde een leven waarin ik de focus had gelegd op output in plaats van input. Ik leefde in mijn hoofd.

De burn-out was een belangrijke transformatieperiode om mijn binnen en-buitenwereld met elkaar in balans te brengen. Ik werd uitgenodigd gehoor te geven aan mijn sensitiviteit en diep naar binnen te keren. Tijdens een 10-daagse stilte retraite besloot ik uit de wetenschap te stappen en kort daarna begon ik aan een professionele coachopleiding. Eindelijk voelde ik de ‘flow’ en voldoening waar ik zo lang naar had gezocht! Mijn missie was helder.

Na een master HRM en verschillende wetenschappelijke onderzoeken binnen het veld van arbeids- en organisatiepsychologie en talentmanagement, volgde ik verschillende praktijkgerichte opleidingen op het gebied van co-active coaching, mindfulness, ademtherapie, voice dialogue, en systemisch werk.
Inmiddels heb ik ruime ervaring in het werken met mensen die na een intense periode (zoals bijvoorbeeld een burn out) weer aan het werk willen of volgende stappen willen zetten. Parallel aan mijn praktijk voor coaching en therapie, ben ik werkzaam als Head of Academy bij het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit. Hier ontwikkel ik vitaliteitsopleidingen voor HR professionals en collega coaches/therapeuten.

Het geeft mij diepe voldoening om samen met jou op ontdekking te gaan wie jij écht bent, wat je diepste verlangens zijn en hoe je deze kunt verwezenlijken. Zodat JIJ jouw missie gaat leven!


Drs. Dominique van Wingerden
Eigenaar / Life & loopbaancoach / TMA professional

NOBCO gecertificeerd

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies, mogen we ook onze marketingcookies in je browser plaatsen om de website en ons aanbod nog beter te maken? Klik dan op ‘Accepteer’. Meer over cookies kun je lezen in de privacyverklaring.