Loopbaancoaching

Loopbaancoaching en life coaching is zeer geschikt als je weer energie van je werk wilt krijgen, die baan wilt vinden die wél bij je past, of klaar bent voor de volgende stap in je (werk)leven. En wanneer je ernaar verlangt om je kwaliteiten en talenten werkelijk tot zijn recht te laten komen. Maar ook als je wilt leren assertiever te zijn en je grenzen aan te geven. Je tegen communicatieproblemen aanloopt of je stressklachten wilt reduceren en een betere werk-privé balans wilt vinden.


Welke coachvragen /coachonderwerpen:

  • Zit ik nog wel op de juiste plek?
  • Hoe krijg ik weer energie bij wat ik doe?
  • Hoe kan ik mijn talenten beter inzetten in mijn werk?
  • Hoe ga ik om met een conflict, communiceren, feedback geven/ontvangen?
  • Waar liggen mijn grenzen en hoe geef ik deze aan?
  • Wat is voor mij de juiste balans tussen werk en privé?
  • Hoe ga ik om met mijn gevoelens van stress, spanning of angst?
  • Hoe ga ik te werk als ik wil omscholen of van baan wil veranderen?

Visie & werkwijze:

Vanuit de visie dat jij en je werk niet los van elkaar staan richten we ons bij loopbaancoaching altijd op jou als persoon en jouw leven – op het totaalplaatje. Op een pragmatische manier gaan we te werk: we zoomen in op waar jouw energie van gaat stromen, spreken het lichaamsbewustzijn aan en duiken onder de laag van het ‘rationele denken’. Zodat jij rationele levens- en loopbaankeuzes kunt maken vanuit een instemmend gevoel.


Coaching trajecten:

Er zijn verschillende vormen van coachingprogramma’s mogelijk bij Pause to Play:

Ken Jezelf programma

Het meest volledige coachtraject is het Ken Jezelf programma. Dit programma is een compleet 3-maands persoonlijk coachtraject waarmee je een stevig fundament legt in je persoonlijke ontwikkeling. Na dit programma heb je zicht op wie je bent, wat je belangrijkste talenten en kwaliteiten zijn en hoe je deze optimaal kunt inzetten in je professionele en privé leven. Ook werken we aan het (h)erkennen van je grenzen voor een optimale werk-privé balans. Dit traject is geschikt als je vanuit autonomie wilt leven en vormgeven. Ben jij ready om nu écht te gaan doen wat je te doen hebt?
Lees meer over het ‘Ken Jezelf programma’.

APK coaching

Het APK-coachtraject is een kort en intensief traject van 4 sessies als je opzoek bent naar gerichte en snelle coaching. Je wilt bijsturing (weer) de goede kant op – de kant van vitaliteit en het gevoel van regie over jouw leven.
Lees meer over het APK coachingtraject.

Losse coaching

Als je eerst wilt ervaren wat coaching voor je kan doen is het aan te raden een losse coaching sessie te boeken. Na deze sessie heb je al nieuwe inzichten (soms al genoeg!) op je vraagstuk en kun je bepalen of je verder wilt gaan met een intensiever coaching traject.
Bekijk de coaching tarieven.


GRATIS SAMPLE SESSIE

Als je geïnteresseerd bent in een loopbaancoaching traject, raad ik je aan eerst een gratis proefsessie te boeken (telefonisch 20 min). Het kost je niets en het geeft je de kans te ervaren wat coaching is en hoe het voelt. Ook kunnen we bepalen welk traject voor jou op dit moment het meest passend is.