Loopbaancoaching

Loopbaancoaching is zeer geschikt als je weer energie van je werk wilt krijgen. Of die baan wilt vinden die wél bij je past. Een baan waar je kwaliteiten en talenten werkelijk tot zijn recht komen. Maar ook als je wilt leren assertiever te zijn en je grenzen aan te geven. Je tegen communicatieproblemen aanloopt of je stressklachten wilt reduceren en een betere werk-privé balans wilt vinden.

Loopbaancoaching is geschikt voor jou als je vraag is gericht op persoonlijke ontwikkeling die gerelateerd is aan je werk of studie. Een aantal voorbeelden:

  • Zit ik nog wel op de juiste plek?
  • Hoe krijg ik weer energie bij wat ik doe?
  • Hoe kan ik mijn talenten beter inzetten in mijn werk?
  • Hoe moet ik omgaan met een conflict?
  • Waar liggen mijn grenzen en hoe geef ik deze aan?
  • Wat is voor mij de juiste balans tussen werk en privé?
  • Hoe ga ik om met mijn gevoelens van stress, spanning of angst?

Coachingtrajecten

Er zijn verschillende vormen van coachingprogramma’s mogelijk bij Pause to Play:

Ken Jezelf programma

Het meest volledige is het Ken Jezelf programma. Dit programma is een compleet 3-maands persoonlijk ontwikkelingstraject waarmee je echt een fundament legt in je persoonlijke ontwikkeling. Na dit programma heb je veel meer zicht op wie je bent en wat je werkende en beperkende patronen zijn. Ook heb je veel praktische tools in huis om blijvend verandering in je leven te bewerkstelligen.
Lees meer over het ‘Ken Jezelf programma’.

APK coaching

Het APK-coachtraject is een kort en intensief traject van 4 sessies als je opzoek bent naar gerichte en snelle coaching. Je wilt bijsturing (weer) de goede kant op – de kant van vitaliteit en het gevoel van regie over jouw leven.
Lees meer over het APK coachingtraject.

Losse coaching

Als je eerst wilt ervaren wat coaching voor je kan doen is het aan te raden een losse coaching sessie te boeken. Na deze sessie heb je al nieuwe inzichten (soms al genoeg!) op je vraagstuk en kun je bepalen of je verder wilt gaan met een intensiever coaching traject.
Bekijk de coaching tarieven.


GRATIS SAMPLE SESSIE

Als je geïnteresseerd bent in een loopbaancoaching traject, raad ik je aan eerst een gratis proefsessie te boeken (telefonisch 20 min). Het kost je niets en het geeft je de kans te ervaren wat coaching is en hoe het voelt. Ook kunnen we bepalen welk traject voor jou op dit moment het meest passend is.