Let's connect: 071 - 887 8007

Willemien van Hylckama Vlieg

Lang ben ik zoekende geweest. Wat wil ik eigenlijk en waar word ik nu écht gelukkig van? Ik voelde heel duidelijk de noodzaak om het anders aan te gaan pakken. Het leven is immers te kort om te doen wat de buitenwereld van je verwacht. Inmiddels heb ik mijn antwoord op de vraag gevonden. Waar ik heel gelukkig van word, is mensen begeleiden in het (her)ontdekken van hun eigen koers in het leven of in hun werk.

Een coachtraject bij mij is altijd heel praktijkgericht waarin je tools aangereikt krijgt die je na afloop kunt blijven gebruiken. Houd er rekening mee dat je soms ook huiswerk meekrijgt van me in de vorm van een test of een (schrijf)opdracht. De precieze invulling van het traject is uiteraard afhankelijk van jouw coachvraag.

In grote lijnen bestaat een compleet traject uit 3 verschillende fases. In de eerste fase vergroot je je zelfkennis. Je krijgt inzicht in je talenten, kwaliteiten en valkuilen en je ontwikkelpunten. In de volgende fase bepaal je wat je graag wilt bereiken en gaan we samen doelen formuleren die aansluiten bij jouw ontwikkelwens. In de derde fase ga je zelf echt aan de slag met je doelen en is het tijd voor actie. Dit is vaak een heel energiek en leuk onderdeel van het coachtraject, maar het kan ook een fase zijn waarin oude patronen weer de kop opsteken. Geen nood, dat hoort erbij. Samen vinden we een manier voor jou om hiermee om te gaan.

“Zaken die raken, helpen je verder.”

Ik heb ervaring met het coachen van mensen met verschillende achtergronden. De gemene deler is dat mijn cliënten zoekende zijn naar hoe ze zich verder kunnen ontwikkelen op een manier die bij hen past. Ik zet je aan tot actie, zodat je ook echt stappen gaat zetten in je ontwikkeling. Dit doe ik door je heel gericht praktische tools aan te bieden waar je een leven lang iets mee kunt. 


Willemien van Hylckama Vlieg Life & loopbaancoach

Willemien van Hylckama Vlieg
Life & Loopbaancoach / TMA talent professional
NOBCO gecertificeerd

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies, mogen we ook onze marketingcookies in je browser plaatsen om de website en ons aanbod nog beter te maken? Klik dan op ‘Accepteer’. Meer over cookies kun je lezen in de privacyverklaring.