Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching, loopbaancoaching of persoonlijk leiderschap coaching: allemaal coachingvormen die je helpen om meer duidelijkheid te krijgen in je emoties en gedachten.

In deze complexe wereld kan coaching je helpen om duidelijkheid, bewustzijn en voortgang te bereiken rondom onderwerpen die belangrijk voor je zijn. Omdat we allemaal onze ‘blinde vlekken’ hebben, vastgeroeste patronen, gedragingen en perspectieven, helpt coaching je om zaken in een ander daglicht te zetten, je nieuwe inzichten geven en je te faciliteren naar een leven met meer voldoening, balans en energie!


Persoonlijk leiderschap coaching

Vaak wordt gevraagd welke onderwerpen ik coach. Hoewel het zeker mogelijk is dat coaches een bepaalde niche hebben of slechts een bepaald aantal onderwerpen coachen, beperk ik me daar niet toe. We werken met het onderwerp waar jij coaching op wilt. Of dat nu werk gerelateerd is, over relaties gaat, zingeving, stress of assertiviteitsvraagstukken. De reden hiervoor klinkt misschien paradoxaal: coaching gaat eigenlijk nooit over één onderwerp. Het gaat om jou, jouw leven – het grotere plaatje. Het onderwerp geeft slechts toegang tot wat echt belangrijk is: wie je bent en waar je naar toe wilt. Ofwel: persoonlijk leiderschap.

We gaan samen op zoek naar jouw kernwaarden, je dromen en ambities. Waarbij oordeelloosheid en vertrouwelijkheid hoog in het vaandel staan. Er is namelijk niets mis met jou, labels en diagnoses zijn daarom niet nodig. Je wilt alleen wat sturing, (weer) de goede kant op – de kant van vitaliteit en het gevoel van regie over jouw leven.


Voor wie is coaching geschikt?

Persoonlijk leiderschap coaching is geschikt voor jou als je werkelijk klaar bent om leiderschap over je leven te nemen. Als je bereid bent in jezelf te investeren en vanuit je eigen authentieke kern en kracht wilt leven en creëren. Ben jij bereid verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven en heb je het lef om jezelf recht in de ogen aan te kijken? Dan werk ik graag met jou!


Hoe ziet een coachingsessie er uit?

Coaching bij Pause to Play bestaat niet alleen uit praten, maar ook vooral doen! Want: uit je comfort zone stappen zorgt voor transformatie. Een coaching sessie bestaat natuurlijk uit gespreksvoering, maar we maken ook veel gebruik van lichaamsbewustzijn, ademwerk -en visualisatie technieken. Technieken die worden gebruikt komen uit voice dialugue, systemisch werk en ademtherapie. We roepen aan op je intuïtie, je voorstellingsvermogen en dagen je beperkende saboterende gedachten uit. Contact met het lichaam staat dus centraal. Je lichaam is namelijk net als je geest een enorm belangrijke raadgever.


Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Een coachtraject bij Pause to Play is vormgeven in het ‘Ken Jezelf programma‘ – een offline én online intensief persoonlijk ontwikkelingstraject. Hierin werken we samen aan het verkrijgen van inzicht in je kernwaarden, levensmissie, (beperkende) patronen, overtuigingen en gedragingen. Na het ‘Ken Jezelf programma’ ben je bewuster hoe je naar dingen kijkt en heb je praktische tools om van perspectief te verruimen. Maar heb je vooral heel veel energie en inspiratie om de volgende stappen richting jouw authentieke droomleven te gaan zetten! Lees meer over het ‘Ken Jezelf programma’.


Gratis sample sessie

Als je geïnteresseerd bent in een persoonlijk coachingtraject of een losse sessie, raad ik je aan eerst een gratis proefsessie te boeken (telefonisch 20 min). Het kost je niets en het geeft je de kans te ervaren wat coaching is en hoe het voelt. Ook kunnen we bepalen welk traject voor jou op dit moment het meest passend is.

 


 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren