Persoonlijke coaching

In deze complexe wereld kan coaching je helpen om duidelijkheid, bewustzijn en voortgang te bereiken rondom onderwerpen die belangrijk voor je zijn. Coaching helpt je om zaken in een ander daglicht te zetten, je nieuwe inzichten geven en je te faciliteren naar een leven met meer voldoening, balans en energie!

Samen bepalen we jouw coachingsdoel(en) en richten we ons op wat echt belangrijk voor je is. Eventuele blokkades die jou in de weg staan, nemen we onder de loep. Zodat je meer regie over je eigen leven krijgt. Of de focus nu ligt op je privé leven of op je loopbaan: individuele coaching is altijd maatwerk en volledig afgestemd op jouw behoefte.


Persoonlijk Leiderschap Coaching

De coaching die ik toepas is een combinatie van loopbaancoaching en life coaching. De focus ligt op jou als persoon. Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid jezelf te leiden. Bij persoonlijk leiderschap werken je hoofd, hart en handen optimaal samen om doelen te realiseren zowel zakelijk als privé. De basis van persoonlijk leiderschap is zelfkennis. Als je bewust bent van je talenten, kwaliteiten, beperkingen, overtuigingen en patronen, dan weet je wat er nodig is om goed te kunnen functioneren en een leven vorm te geven dat écht bij je past.

Persoonlijk leiderschap coaching richt zich op het realiseren van jouw doelen door optimaal gebruik te maken van je kwaliteiten en talenten.


Welke coach-onderwerpen:

Vaak wordt gevraagd welke onderwerpen ik coach. Hoewel het zeker mogelijk is dat coaches een bepaalde niche hebben of slechts een bepaald aantal onderwerpen coachen, beperk ik me daar niet toe. We werken met het onderwerp waar jij coaching op wilt. Of dat nu werk gerelateerd is, over relaties gaat, zingeving, stress of assertiviteitsvraagstukken. De reden hiervoor klinkt misschien paradoxaal: coaching gaat eigenlijk nooit over één onderwerp. Het gaat om jou, jouw leven – het grotere plaatje. Het onderwerp geeft slechts toegang tot wat echt belangrijk is: wie je bent en waar je naar toe wilt.

De meest voorkomende onderwerpen zijn:

  • Het leren stellen van grenzen.
  • Het creëren van meer balans tussen werk en privé.
  • Minder stress en meer rust ervaren.
  • Meer plezier of zingeving ervaren.
  • Bewustere en beter passende keuzes maken.
  • Je persoonlijke effectiviteit vergroten.
  • Wat kan en wil ik nu echt?
  • Wat kan de volgende stap in mijn carriere zijn?
  • Hoe kan ik meer voldoening uit m’n werk halen?
  • Hoe kan ik het roer omgooien?

Voor wie is coaching geschikt?

Persoonlijk leiderschap coaching is geschikt voor jou als je er klaar voor bent om de regie in je leven te pakken. Als voelt dat het nu echt tijd is om vanuit autonomie te gaan leven en creëren. En dat kun je doen in velen fases in je leven: of je nu tegen een burn-out aanloopt of er juist herstellende van bent, je volledig vitaal voelt en een volgende stap wilt zetten of het allemaal even echt niet meer weet. Als jij voelt dat je er klaar voor bent jouw potentieel in te zetten, dan werk ik graag met jou!


Hoe ziet een coachingsessie er uit?

Coaching bij Pause to Play bestaat niet alleen uit praten, maar vooral uit voelen, ervaren en doen! Want: uit je comfort zone stappen zorgt voor transformatie. Een coaching sessie bestaat natuurlijk uit gespreksvoering, maar we maken ook veel gebruik van lichaamsbewustzijn, ademwerk -en visualisatie technieken. Technieken die worden gebruikt komen uit voice dialogue, systemisch werk (opstellingen) en ademtherapie. We roepen aan op je intuïtie, je voorstellingsvermogen en dagen je beperkende saboterende gedachten uit. Contact met het lichaam staat centraal.


Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Het meest gekozen coachtraject bij Pause to Play is 1-op-1 persoonlijk leiderschap coachingtraject: het ‘Ken Jezelf programma‘. Dit is een offline én online intensief persoonlijk leiderschapstraject. Hierin werken we samen aan het verkrijgen van inzicht in je kernwaarden, levensmissie, (beperkende) patronen, overtuigingen en gedragingen. Na het ‘Ken Jezelf programma’ (3 mnd) ben je bewuster hoe je naar dingen kijkt en heb je praktische tools om van perspectief te verruimen en heb je vooral heel veel energie en inspiratie om de volgende stappen op je pad te gaan zetten! Ook is een kort intensief APK programma (4 sessies) mogelijk of de 1-op-1 coaching intensive, waarbinnen we in 1 dagdeel jouw vervolgstappen in kaart brengen.


Coachingstrajecten


Gratis sample sessie

Als je geïnteresseerd bent in een persoonlijk coaching, het ‘Ken Jezelf’ persoonlijk leiderschapstraject of het APK programma, raad ik je aan eerst een gratis proefsessie te boeken (telefonisch 20 min). Het kost je niets en het geeft je de kans te ervaren wat coaching is en hoe het voelt. Ook kunnen we bepalen welk coach-traject voor jou op dit moment het meest passend is.

 


 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren