Contactuur!

Wil je meer flow en connectie ervaren in je leven? Train dan je aandacht en opmerkzaamheid tijdens het wekelijkse ‘contactuur!’. Kom in contact met jezelf, kom in contact met anderen en ervaar hoe het is om diep in verbinding te zijn. Maak door middel van lichaamsbewustzijn een start met het trainen van je geest. Zo kun je bewuster keuzes maken en meer genieten van je leven. Met behulp van mindfulness meditatietechnieken, visualisatie, ademwerk en andere mooie energetische oefeningen, ontwikkel je jouw intuïtie. Voor meer flow en contact in en met het leven!


Voor wie?

Contactuur! is voor iedereen die toe is aan meer rust en concentratievermogen, minder piekeren, beter slapen en bewuster leven. Wil jij leren mediteren om beter om te kunnen gaan met de uitdagingen in het leven? En wil je meer energie, een betere work-life balance of ben je opzoek naar meer voldoening en vervulling? Kom dan eens connecten tijdens ‘contactuur!’.


Wekelijkse lessen!

Elke donderdagavond van 20.30 uur tot 21.30 uur (inloop vanaf 20.15 uur). Door de beperkte ruimte graag even van te voren aanmelden!


Praktisch

Proefles:                     7,50 euro
Losse les:                    12,50 euro
Strippenkaart 4x:      45 euro
Strippenkaart 10x:    100 euro


Locatie

De lessen vinden plaats in de karakteristieke yogazaal van Aurora Yoga.
Adres: Vestestraat 55g – 2312 SW in Leiden. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage van de AH (adres: Hooigracht 85, 2312 KP Leiden).

We sluiten altijd af met een diepe ontspanningsoefening en een kopje heerlijke thee.

LET’S CONNECT!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren