Let's connect: 071 - 887 8007

Marjan de Kievit

“Wat zijn eigenlijk mijn kwaliteiten en waar komen die het beste tot hun recht?” Vragen waar je misschien nog geen duidelijk antwoord op hebt. Als loopbaancoach begeleid ik je graag bij het onderzoeken van de vraag wie jij bent. Om vervolgens samen met jou te bekijken wat je kunt en wat je wilt.

Daarnaast coach ik bij stress en burn-out. Je leert om interventies en oefeningen in te zetten voor spanningsvermindering en leefstijlverbetering. Ook krijg je ondersteuning in het doorbreken van disfunctionele patronen en het aanleren van nieuwe patronen.

Zelf heb ik langere tijd gewerkt in de arbeidsbemiddeling en het personeelsvak, en ik ben nu sinds een aantal jaar als loopbaancoach actief. In mijn arbeidsverleden heb ik veel ervaring opgedaan met werving en selectie, arbeidsmarktontwikkeling, het verzorgen van sollicitatieworkshops en het voeren van gesprekken met sollicitanten. Mijn oorspronkelijke studie Engelse taal- en letterkunde heb ik aangevuld met verschillende opleidingen, masterclasses en cursussen op het gebied van (loopbaan)coaching en stress en burn-out. Het personeelsvak boeit me ook nog steeds, dus naast trajecten als loopbaancoach voer ik regelmatig opdrachten uit als interim HR adviseur bij diverse organisaties, met name in zorg en onderwijs.

Als coach vind ik het belangrijk om jou een stapje verder te brengen. Of dat is nu is met betrekking tot je loopbaan of herstel na stress en burn-out, dat is ‘waar ik het voor doe’.

Dat verder brengen doe ik door actief te luisteren, te spiegelen en te benoemen. Af en toe met humor en relativering. Daarnaast verbind ik jouw loopbaanverkenning graag aan de praktijk zodat jouw traject een concrete uitkomst kent. Mensen die een traject bij mij gevolgd hebben noemen me betrokken, warm, deskundig en eerlijk.


Marjan de Kievit loopbaancoach

Drs. Marjan de Kievit
Loopbaancoach / Stress & Burn-out coach / TMA professional
Noloc gecertificeerd

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies, mogen we ook onze marketingcookies in je browser plaatsen om de website en ons aanbod nog beter te maken? Klik dan op ‘Accepteer’. Meer over cookies kun je lezen in de privacyverklaring.