Veelgestelde vragen ‘Ken Jezelf programma’

 

Veelgestelde vragen over het ‘Ken Jezelf programma’:

 

Het ‘Ken Jezelf programma’ is géén vervanging voor een psychologisch traject. Afhankelijk van het soort behandeling dat je reeds volgt, kan het ‘Ken Jezelf programma’ als aanvulling of vervolgtraject fungeren. Altijd in overleg met je behandelaar.

De ‘gewone’ coachsessies duren minimaal 55 min tot maximaal 90 min per sessie. De intakesessie duurt 90 min en de ademsessie duurt 120 min. Omdat ik persoonlijke aandacht heel hoog in het vaandel heb staan, beperk ik me niet strikt tot een vaste tijd. Indien nodig is er ruimte voor wat uitloop. De prijs is dus per traject of sessie. Geen verrassingen achteraf. De sessies vinden op mijn praktijk in Leiden plaats of kunnen online via Skype.

Ik maak gebruik van verschillende technieken vanuit co-active coaching methode, voice dialogue, lichaamswerk, ademtherapie en opstellingenwerk, Ook maak ik veel gebruik van meditatie en visualisatie. Deze technieken heb ik de afgelopen jaren eigen gemaakt en in het ‘Ken Jezelf programma’ zijn alle technieken met elkaar verweven.

Jazeker. Naast de offline mogelijkheid is het gehele traject online te volgen. De enige sessie die altijd face to face plaatsvindt is de ademsessie. Dat is meestal rond de 4e sessie.  Indien je in het buitenland bent of het niet mogelijk voor je is mij op de praktijk te ontmoeten, is deze sessie vervangbaar. Alle sessies kunnen dus via skype of per telefoon. De werkboeken en meditaties zijn sowieso online te raadplegen.

Jazeker, je kan in 3 termijnen betalen.

De eerste sessie is helemaal gericht om in kaart te brengen wat jouw coachdoelen zijn. Mocht je na de eerste sessie het gevoel krijgen dat het traject niet bij je past, betaal je alleen voor de eerste sessie en krijg je de rest helemaal terug.

Het traject duurt gemiddeld 3 maanden. Met om de week een 1-op-1 sessie en tussendoor ben je zelf bezig met jouw uitdagingen en de online werkboeken.

Het traject kan ook sneller, het is mogelijk het traject in 1,5 maand te doen, maar wees je ervan bewust dat de echte integratie van de coaching tussen de sessies in en na het traject plaatsvinden. Op het moment dat jij je leven leidt!

Ook kun je er langer over doen, indien jouw schema dat vereist. We plannen altijd na een sessie de volgende afspraak in. Dit kan dus aangepast worden naar jouw wensen.

Jazeker, alle onderwerpen zijn een ingang tot wie jij bent. Dus door te werken aan jezelf, krijg je handvatten op het onderwerp waar je coaching op wilt. Door meer inzicht in jezelf, verruim je ook je blik op jouw onderwerp. Het is een proces waarbij beide gediend zijn, jij en jouw onderwerp zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden!

 


Staat je vraag er niet tussen? Stel ‘m hier!