Biografie

 

Hi!

Ik ben Dominique van Wingerden, ondernemend, nieuwsgierig, spiritueel en tegelijk héél pragmatisch. Ik hou van dromen realiseren, mezelf en anderen tot de max uitdagen én van eenvoud en rust. Ik vind het heerlijk om te schrijven, lange wandelingen in de natuur te maken, te reizen en ik hou van échte gesprekken.

Mijn allergrootste droom is dat jij in je kracht gaat staan. Dat je gaat leven vanuit je authentieke kern en gaat doen wat je hier te doen hebt. Je roeping gaat leven en daarmee vanuit ontspanning gaat creëren.

Ik geloof namelijk dat we allemaal, 1-voor-1 een unieke missie hebben. Een combinatie van onze verlangens, talenten en drijfveren. Zodra we ons hoofd gaan gebruiken om uit te voeren wat ons hart ons ingeeft, bouwen we samen aan een nieuwe liefdevolle wereld. Aan een wij-cultuur waar geen concurrentie is, maar waarin we elkaar in het licht gaan zetten om samen nóg verder te groeien.

Om tot die wereldvisie en droom te komen moest ik zelf diep door het stof. Tijdens mijn promotieonderzoek op de universiteit raakte ik burn-out. Ik was toen 25. Ik werd geleefd, zat midden in de rat-race en leidde een leven waarvan ik dacht dat van me verwacht werd. Een leven waarin de focus lag op output in plaats van input. Ik leefde in mijn hoofd.
De burn-out was mijn redding. Ik werd gedwongen gehoor te geven aan mijn sensitiviteit en diep naar binnen te keren. Tijdens een 10-daagse stilte retraite besloot ik uit de wetenschap te stappen en kort daarna begon ik aan een professionele coachopleiding. Eindelijk voelde ik de ‘flow’ en voldoening waar ik zo lang naar had gezocht! Ik had mijn missie gevonden.

In de jaren erna, leerde ik mezelf goed kennen en deed intensief helingswerk met behulp van verschillende technieken als psychotherapie, meditatie, lichaamswerk en sjamanistische methodes. Ook volgde ik verschillende opleidingen en trainingen op het gebied van mindfulness, ademtherapie, voice dialogue, en systemisch werk.

Het is mijn grootste passie om meer verbinding in de wereld te creëren. Om samen met jou op ontdekking te gaan wie jij écht bent, wat je grootste verlangens zijn en hoe je deze kunt verwezenlijken. Zodat ook JIJ je missie gaat leven!

 

Warme groet,

  Drs. Dominique van Wingerden

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren