APK coachtraject

Het APK-coachtraject is een kort en intensief traject van 4 sessies als je opzoek bent naar gerichte en snelle coaching. Je wilt wat sturing, (weer) de goede kant op – de kant van vitaliteit en het gevoel van regie over jouw leven.

Dit traject is tevens in te zetten als follow-up jaartraject na ‘Ken Jezelf programma’ om jouw transformatie te verdiepen en te integreren. De vormen van coaching die kunnen worden ingezet bij het APK traject:

Persoonlijke coaching

Stellen van grenzen, het creëren van meer balans tussen werk en privé, minder stress en meer plezier of zingeving ervaren, bewustere keuzes maken of je persoonlijke effectiviteit vergroten.
Lees meer over persoonlijke coaching


Loopbaancoaching

Jouw carrière staat centraal. Het helpt je om inzicht te krijgen in vragen als ‘Wat kan en wil ik nu echt?’, ‘Wat kan de volgende stap in mijn carrière zijn?’. ‘Hoe kan ik meer voldoening uit m’n werk halen?’, of ‘Hoe kan ik het roer omgooien?’. Kortom, loopbaan coaching is iets voor jou als je stil wilt staan bij de invulling van je professionele carrière.
Lees meer over loopbaancoaching


Ademcoaching

Ademcoaching is een therapeutische schoonmaak van vastgezette emoties en patronen in je lichaam en geest. Een van de belangrijkste doelen van onze adem is loslaten van weerstand. Met ademcoaching kunnen je dieper gelegen blokkades opruimen. En weer dieper en optimaler leren ademen. Zodat je letterlijk weer meer ‘lucht krijgt’ in je leven.
Lees meer over ademcoaching.


GRATIS SAMPLE SESSIE

Als je geïnteresseerd bent in een persoonlijke coachtraject, raad ik je aan eerst een gratis proefsessie te boeken (telefonisch 20 min). Het kost je niets en het geeft je de kans te ervaren wat coaching is en hoe het voelt. Ook kunnen we bepalen welk traject voor jou op dit moment het meest passend is.

 

 

BewarenBewaren