Agenda

Overzicht van alle workshops, (online) seminars & events.


SEMINARS & WORKSHOPS

29 september –  Workshop ‘Opstellen van de vrouwenlijn’

Hoe zou het zijn om ‘vrij’ te worden van de ballast die je onbewust met je meedraagt uit het systeem van vrouwen waaruit je voortkomt? We hebben allemaal een moeder en voormoeders. Door hen wordt het leven doorgegeven. Er wordt veel goeds doorgegeven zoals kracht en liefde maar ook dingen die niet zo fijn zijn zoals ziekten en patronen waar we, bewust of onbewust, veel last van kunnen hebben in ons dagelijks leven.

Door het opstellen van de voormoederlijn en deze op te schonen maak je de weg vrij voor jezelf en voor je dochter(s) als je die hebt. We beginnen met een vooronderzoek en daarna gaan we op onderzoek uit, met elkaar en voor elkaar. Maak de weg weer vrij voor een leven zonder ballast!
Meer info & aanmelden


12 oktober – Workshop Familieopstellingen

Een familieopstelling is een bijzonder fenomeen. Het biedt de mogelijkheid om patronen aan het licht te brengen die diep verborgen liggen in ons onderbewustzijn. Als je ergens tegenaan loopt in je leven en je krijgt het maar niet veranderd of omgedraaid, dan kan een opstelling je mogelijk een totaal andere kijk en/of ingang op de kwestie brengen. Stel eens een vraag op en laat je verwonderen over wat zich kan openbaren!

Praktisch: Love for Yoga in Almere | 10.00 uur – 16.00 uur | 95 euro.
Aanmelden


BewarenBewaren

BewarenBewaren